Akár 30%-os kedvezménnyel! Csokoládés szén, mixek, perecek és csokikrémek. Mindenki számára készítettünk valami finomat! :)
logo-mixit mixelj késztermékek ajándékok
image

MA ÉJFÉLIG MEGHOSSZABBÍTOTTUK! Black Friday a Mixitben: legnépszerűbb termékeink kedvezményesen csupán ma 11.29. 23:59-ig

Idén karácsonykor nem tűnik olyan feketének a Black Friday. :) A Mixitben idén is egy jó adag akciós ajánlatot kevertünk Neked. Kedvezményes ünnepi vásárlást kívánunk! :)

image

Te is igazi kisördögök közé tartozol, vagy egy kisördög Mikulását szeretnéd megédesíteni? Ördögi kedvezménnyel készültünk ám! ;)

Ui.: Az étcsokoládét legalább 49%-os kakaómasszával feketére színeztük, természetes alapanyagokkal - spirulina és cékla felhasználásával.

image
image

Ne félj a kosárba dobni a Rémisztően jó mixünket. A 10% kedvezménnyel nem fog sokáig rémisztgetni. A varázslatos fűszerkeverék, a tejcsokoládés perec és az áfonya kombinációja az egész családot megrémiszti – így gyorsan elillan, nem rémisztget sokáig a tálakban. ;)

image

A Mixitben az ősz szépen megsült! :) És a 10%-os kedvezménnyel tökéletesen aranybarnára pirult. A hagyományos őszi mix tele van pörkölt törökmogyoróval, almával, fahéjjal és csokoládéval.

image
image
image
image image

Black Friday alkalmából a legsötétebb perecet választottuk Neked - egy étcsokoládéba mártott, aranybarnára sült perecet. A Mikulásra választhatod az 5 darabos kiszerelést, vagy saját ízlésed szerint mixelhetsz további Zsebbevaló tasakokkal is. :)

És ha már a mixelésnél tartunk... nem hiányozhat a 10%-os kedvezmény az étcsokoládés reszelékre sem.

image
image
image

Több íz, több öröm. Szerinted is? Édesen vagy enyhén csípősen? Nem tudtuk eldönteni, így a Black Friday menüre felkerült a brownie ízű Mixitellával együtt a Chilli Jam is! :)

image image
image

30% kedvezménnyel érkezik a Black Friday színpadára az egyik legkelendőbb Mixitellánk, amiből nem spóroltuk ki a forró levegőn pörkölt mogyorót! A 80%-os mogyorókrém prémium belga Uganda étcsokoládéval minden napot ünnepé változtat.

image
image

                         A fekete nem illik a Mixithez, inkább színeset ...

image

Köszönjük, hogy velünk ropogtatsz! Meseszép napokat kívánnak a Mixit dalospacsírtái! :)

image

Ne habozzon, ossza meg barátaival a Facebook-on facebook share button

   csatlakozz hozzánk..

facebook instagram