Mesés Valentin-napi mixek. ❤ Új doboz, imádott finomságok.

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

Mixit hűségprogram

Már mixelésünk hajnalán bombáztatok minket hűség- vagy más cash back programmal, így most ez a kívánságotok is teljesült! De hogyan is működik? Egészen egyszerű, és ahogy ezt már nálunk megszoktátok, meglehetősen átlátható ;)

Bármely megrendelésed után, amelynek összege max. 19 500 Ft, a következő vásárlásodra automatikusan az áru értékének 2%-át, 19 500 Ft felett a 3%-át, 39 000 Ft felett az 5%-át, 58 500 Ft felett pedig a 7%-át írjuk jóvá kreditként.

A kreditek érvényessége a vásárlástól számított 3 hónap, így van elég időd :)

A kreditek abban a pillanatban íródnak jóvá, amint a megrendelés ellenértéke megérkezett a számlánkra. Ez például az utánvét esetén egy pár napig eltarthat, így szíves türelmedet kérjük. A jóváírás megtörténtéről e-mailben értesítünk.

Krediteid számát és érvényességüket a vásárlói fiókodba való bejelentkezés után nézheted meg.

A hűségprogram feltételei

1. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK

1.1 A Mixit s.r.o. (csehországi adóazonosító: 24836451, közösségi adószám: CZ24836451, székhely: U Dubu 53, Praha 4, 14700 (a továbbiakban csak: „Mixit“) ezúton állapítja meg a Hűségprogram feltételeit, amelyek a Mixit s.r.o. által üzemeltetett www.mixit.hu/husegprogram oldalon olvashatók és amely feltételekkel a Mixit regisztrált vásárlója (a továbbiakban: „Vásárló“) a Hűségprogram első használatakor egyezik bele, továbbá ezen feltételek a Vásárló számára nézve kötelező érvényűek.

2. A HŰSÉGPROGRAM ALAPFELTÉTELEI

A Vásárló

2.1 A Vásárló köteles a Hűségprogram igénybevétele előtt megbizonyosodni arról, hogy a www.mixit.hu webshopján lévő regisztrációjakor minden szükséges adatot megadott, tehát a valódi kereszt- és családi nevét és/vagy cégnevét, címét és/vagy székhelyét és kapcsolattartási e-mail címét. A regisztrációkor egy vásárlói fiók jön létre, amelybe az e-mail cím és a jelszó megadásával lehet bejelentkezni, esetleg a Facebook fiókba való bejelentkezés során.

A Hűségprogram

2.2 A Hűségprogram egy olyan szolgáltatás, amely a Vásárlóknak lehetővé teszi a Mixit hűségpontok (a továbbiakban: „Kreditek”) gyűjtését. A Vásárló a kreditekhez úgy juthat hozzá, hogy a Mixit weboldalán (www.mixit.hu) árusított termékekből vásárol és ezek ellenértékét kiegyenlíti a kosár menüben felsorolt lehetséges fizetési lehetőségek egyikével.

2.3 A Kreditek jóváírása a megrendelés ellenértékének a Mixit bankszámlájára való megérkezés pillanatában történik meg. Ez eltérhet a kiválasztott fizetési típus függvényében, utánvétes fizetésnél ez több napot is igénybe vehet.

2.4 A jóváírt Kreditek kiszámítása a megrendelés értékétől a következő módon történik:

2.5 A megrendelés értékén azt az összeget értjük, amelyből az esetlegesen felhasznált kedvezmények és/vagy Kreditek már levonásra kerültek. A megrendelés értékébe nem számít bele a kiszállítási díj és az utánvét díja.

2.6 A Krediteket a Vásárló azok jóváírásától számítva három (3) hónapon belül használhatja fel, mégpedig áruvásárlási kedvezmény formájában, amely során 1 Kredit értéke 1 Ft és mindig a legrégebbi dátummal ellátottak kerülnek felhasználásra.

2.7 A Kreditek felhasználása a www.mixit.hu webshop kosár menüjének második lépésében, a fizetési típusok megválasztásánál lehetséges.

2.8 A Kreditek a vásárlói fiókok keretében nem átruházhatók.

2.9 A Krediteket a Vásárló számára nem lehet készpénzben kifizetni.

2.10 A Krediteket semmilyen olyan áruházban vagy standon nem lehet érvényesíttetni, ahol a Mixit által gyártott vagy forgalmazott termékek árusításra kerülnek.

2.11 A Vásárló Krediteinek állapotát a vásárlói fiókba való bejelentkezés után lehet ellenőrizni. Reklamáció esetén mihamarabb a Mixit vevőszolgálatával kell e-mailben (info@mixit.hu) kapcsolatba lépni.

2.12 Amennyiben a Vásárló eláll a termékvásárlási szerződéstől, amelynek keretében Kreditek kerültek jóváírásra, vásárlói fiókjában a Kreditszám korrigálására kerül sor.

3. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

3.1. A Vásárló a Hűségprogram vagy a Kreditek jogtalan használatának gyanúja esetén a Mixit fenntartja a jogot a Vásárló Krediteit elvenni addig, amíg a gyanú meg nem cáfolódik.

3.2 Ha másképp nem kerül meghatározásra, a Hűségprogramra a Cseh Polgári Törvénykönyv mindenkor aktuális szabályai érvényesek. A személyes adatok védelmével kapcsolatos szabályokra a Mixit Üzletszabályzatában lefektetettek érvényesek.

3.3 A Mixit fenntartja a jogot a Kreditek jóváhagyásának eltörlésére vagy megváltoztatására. Ilyen lépés esetén a Vásárlót azon megrendelés befejezése előtt tájékoztatja, amelyért a Kredit jár. A Hűségprogram szabályainak más változtatása esetén a Mixit egy tájékoztató e-mailben értesíti a Vásárlót, méghozzá a változás érvényességének életbe lépése előtt legkésőbb 30 nappal.

3.4 A Hűségprogramon belüli kreditszerzés minden Mixit Vásárló számára automatikus. A Kreditek szerzésével a Vásárló a Mixit felé semmire nem köteleződik el. A Kreditek vásárlásra való felhasználása önkéntes. A Kreditek megújítása azok érvényességük elvesztése után nem lehetséges.

0 Kosár Fel