Mesés Valentin-napi mixek. ❤ Új doboz, imádott finomságok.

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

Mégis, kik állnak ezen szokatlan projekt mögött?

Két fiatalember, Tomáš és Martin, akik együtt jártak gazdaságtanra a fősulin, a diplomaosztó után nem sokkal összedugták a fejüket egy olyan projektért, amely a cseh piacon még hiányzott és a vásárlóknak valódi élvezetet nyújthat. „Jelenleg több, nagyreményű projektjük van lelkes emberekkel az élen, könnyen elnyerve a befektetők kegyeit, akik a létrejövő vállalkozásból is részt kérnek…“ Na, erre mondtunk nemet! A saját utunkat szeretnénk járni, a vállalkozást lépésről lépésre magunk felépíteni a nulláról. Ezért a finanszírozás is saját, ill. családi tőkéből zajlik és a 2010-es elindulástól a mai napig kivesszük a részünk valamennyi, a vásárlók maximális megelégedéséhez vezető folyamatokban.

Martin & Tomáš

Az első pillanattól fogva igyekszünk a vásárlóval barátságos kapcsolatot kialakítani és valami többet ajánlani mint egy szimpla internetes vásárlás. A finom és minőségi alapanyagokon kívül, amelyek kiválasztása majdnem egy évet vett igénybe, szeretnénk élményt és szórakozást is nyújtani. Azon dolgozunk, hogy amikor vásárlóink meglátogatják weboldalunkat, örömmel töltse el őket, hogy saját maguk keverhetik ki müzlijeiket, várják a csomagot, megtetszen nekik a csomagolás és persze a legfontosabb: örömmel fogyasszák és szívesen rendeljenek újra meg újra. Közben bármilyen észrevételt, amely azzal kapcsolatos, hogy mi nem megy, mi mehetne jobban, mi szolgálná a még nagyobb megelégedést, szívesen veszünk. A Mixit a Ti kívánságaitokra épül, ezért elégedetlenség vagy hiány esetén azt ne szégyelld elmondani vagy felhívni rá a figyelmet, szeretnénk lehetőséget kapni annak javítására.

Éld át velünk a Mixit történetét!

2009

2004-2009

Tanuljuk a gazdaságtant és a puskák írását egy spanyol főiskolán, e közben Tomáš a reklámbizniszben helyezkedik el, míg Martin egy cseh főiskolán továbbra is teljes állásban diák.

2009 áprilisa

Lezsíroztuk a dolgokat és fejest ugrunk, avagy ha úgy tetszik, belecsapunk a lecsóba.

2010

2010. május 23.

… és elkezdődik… Idegesek vagyunk, posztoljuk a Facebook-ra a barátainknak is.. Sorra érkeznek a rendelések, idegenektől is. Eufóriában úszunk!

2009 tavasza - 2010 nyara

Programozó és grafikus után kajtatunk, hétvégenként az üzemet festjük, válogatunk a beszállítók között.. Ülünk az iskolai folyosón, szöveget írunk és a beszállítók mintatermékeit majszolgatjuk.

2010. áprilisa

Az elnevezés még mindig nem az igazi, hiányzik a lendület, az univerzalitás, hogy egyszer a határon túlra kerüljünk.. Elég volt egy megvilágosult pillanat a spanokkal, a domain szabad, megszületett a Mixit!

2010 nyara

Keressük a módokat, hogy hogyan hívjuk fel magunkra a figyelmet. Próbálkozunk lehetségessel és lehetetlennel, termelői piacokra megyünk, aztán az egész napos állástól fájlaljuk a lábunk.

2010 szeptembere

Első idénymunkásunk, Emil a mai napig az egyik legjobb munkaerőnk. Rögtön második nap szétszórta az áfonyát, kis híja volt, de kapott még egy esélyt. A Mixit szeret téged Emil! :)

2010 októbere

Nagy várakozások, belépő a nagyvilágba..elindítjuk rádiós kampányunkat több millió megrendelést várunk. A rendelésekre várakozás közben hallgatjuk magunkat és libabőrösek vagyunk.

2010 novembere

Elköltözünk, mivel az Élelmiszeripari Felügyelőség ugyan az egyszobás bérlakást jóváhagyta, a házinéni a lépcsőházban tárolt raklapokat nem. A 25 m2-ből hirtelen 100 m2 lesz, immár a földszinten.

2010 december

Már vagyunk egy páran, az első karácsonyi hajrá váratlanul ért minket.

2011

2011 tavasza

Felfedezzük a PR varázsát a nyomtatott sajtóban, próbálkozunk a tévével is, máshogy nem megy. A Cseh Televízió Ekonomika+ műsorában vár egy párc perc dicsőség, a Šéfka reality show-ban pedig egy kis bulvár.

2011 májusa

Első születésnapunkat ünnepeljük és nem győzünk keverni.

2011 júliusa

Brnóból írnak, hogy meg vagyunk hívva a Den D-re, azaz a D-napra. Így hát gyöngyöző homlokkal elindulunk üdvözölni a befektetőket.

2011 novembere

Jelöltek minket a cseh internet díjára, a Kristálynagyítóra, végül az Év ihlete kategória 3. díját nyertük el. A kihirdetésen nem voltunk ott, mert a belépők a spam mappába érkeztek, így a Twitteren követtük a történéseket.

2011 karácsonya

A második karácsonykor az elsőhöz képest a rendelések sokkal nagyobb tömege várt ránk.

2012

2012 áprilisa

Szeretnénk vásárlóink számára még elérhetőbbé válni, így elkezdjük kiépíteni a csehországi felvevő- és eladóhelyek hálózatát.

2012 tavasza

Ismét szűken vagyunk, így hát költözést fontolgatunk.. A volt értékpapírnyomda épülete elég nagy, be tudnak hozzánk jönni a kamionok és naagyon jól érezzük magunkat. A csapatot Ferda és Rudla erősítik, a helyes kis kézi raklapemelő gépek.

2012 júliusa

Itt van a csehországi vállalkozók "reality show-"ja, a Den D. A weboldal nem bírja és összeomlik, kissé felszabadulunk. Ünneplés, majd reggel a Cseh Televízó Dobré ráno reggeli showjába táskás szemekkel esünk be.

2012 augusztusa

A Den D óriási rendeléshullámot indított el.. Ugrásszerű a növekedés a megrendelések számában, amelyek gyakorlatilag a nézők visszajelzései. Immár sokadszorra, ismét alig győzzük a keverést :)

2012 októbere

Elkezdjük a Zsebtasik, azaz a ropogós gyümölcsök gyártását, meglovagoljuk a rendelések hullámait.

2012 novembere

A csapat új tagja Kövér Berta. Vele felfelé is tudunk emelni és többet bír el mint Dozor raktáros.

2012 decembere

A harmadik karácsony ismét többszörösen felülmúlja az előző kettőt, 2 keverőműszak dolgozik és bár reggeltől estig megyünk, ismételten nem győzzük a rendeléseket.

2013

2013 tavasza

A megálmodott Mixit-szeleteket és csokoládékat végre bevezetjük a piacra. Már több mint harmincan vagyunk.

2013 májusa

Azt első külföldi nyaralás után érkezik az első kocsi is. Eddig nem volt rá szükságünk, mindent hoztak-vittek.. Most már ezt mi csináljuk.

2013 júniusa

A közeli patak vize a földszint ablakait mossa, így egy emelettel feljebb megyünk, ismételten egy nagyobb helyre. A villámgyors evakuációnak hála vígan mixelünk tovább.

2013 júliusa

Szorgoskodunk az új weboldalon, közben igyekszünk terjeszkedni Lengyelországba és végre úgy igazából Szlovákiába is. És köszönjük a rajongóknak! :)

2013 decembere

Másfél év munkája, rengeteg ötlet és próbálkozás után megszületett az új weboldal, amely a magyar verzió alapja is! A dicséret két ügyes kollégánknak bőven kijár - programátorunknak, Jakubnak és grafikusunknak, Lukášnak :)

2014

2014 januárja

Egy pár hónapig tartott, amíg a hagyományos cukrászokkal kisütöttük az új Mixit kekszeket. Kisültek az első darabok!

2014 februárja

Reklámszpotokból soha nem elég ezért szívesen játszunk, megpróbáltunk egy magvakkal teli tálat eljuttatni Nektek fél perc alatt.

2014 novembere

Az ünnepek előtt megérkezett a régóta várt gép. Jó szájízzel csapunk ismét munkába :)

2015

2015 áprilisa

Csehország, Szlovákia, Lengyelország.. merre tovább? Találkozunk egy kedves cseh-kanadai párral és már világos is, hogy a Mixit meghódítja Kanadát is! :)

2016

2016 januárja

Ismét ünneplünk! A Facebook-on már 100 000 Mixit rajongónk van. Köszönjük!

2016 márciusa

Kiérdemeljük az „EY 2015 Kezdő Vállalkozója címet! Megköszönjük kedves vásárlóinknak, hogy már hatodik éve tüntetnek ki bizalmukkal. Nélkülük a díjat nem érdemeltük volna ki :)


2016 márciusa

Ismét egy szép kerek szám: 10 000 Instagram rajongó!

2016 márciusa

A pálmaolaj kérdése foglalkoztat minket, majd a Mixit teljes pálmaolaj mentesítése mellett döntöttünk.

2016 augusztusa

Kívánságotok meghallgatásra talált! Itt a könnyen újrahasznosítható Mixit ÖKOdoboz.

2016 októbere

Hagymamintás porcelán. Annyira szeretjük, hogy neki szenteljük az egész 2016-os karácsonyi kollekciót.

2017

2017 februárja

Most már zöldséget is ropogtathattok! A Mixit első sós mixe olaj nélkül ropog, alacsony hőmérsékleten szárítjuk és nagyon ízletes!

2017 júniusa

A ropogós fagyi! A tökéletességig fejlesztettük, így mixit ice cream tour-ra indulunk Csehországon belül.

2017 októbere

A Mixit rajongói az Instagramon már megtöltenének egy rendes stadiont is! Köszönjük, hogy már 30 ezren vagytok velünk!

2018

2018 márciusa

Ünnepelünk! A kilencedik "Az Év boltja" verseny zsűrijének fődíját nyertük el. Szeretnénk megköszönni elsősorban Rajongóinknak és Vásárlóinknak, akiknek hála mindig jobbak lehetünk és kedvü(n)kre mixelhetünk.

2018 márciusa

Teljes gőzzel keverés! Kézzel és géppel is. Újonnan ez a hóóósszú gép segít nekünk, ami olyan nagy, hogy egy külön hall-ban lakik.

2018 májusa

8 éve mixelünk és 8 éve szeretjük. 8. szülinapunkat ünnepeljük és még mindig kaphatóak vagyunk valami huncutságra. ;)

2018 májusa

Mixit Drink, azaz a Mixit folyékony formában! Nem spóroltunk se a gyümölccsel, sem pedig a proteinnel.

2018 októbere

A mogyorókrémek új kategóriáját ünnepeljük. A Mixitella NAGYON mogyorós, nagyon finom reggelire, sütésre vagy csak úgy kanalazgatni...

2018 októbere

Teljesen ba vagyunk sózva! Itt van a Pirított kesudió & mandula mézzel és chilivel!

2018 novembere

Minél többet vásárolsz, annál többet spórolsz! Elindul a hűségprogramunk :)

2018 decembere

Családi idill a nappaliban :) Ez 2018 karácsonyának melengető motívuma! :)

2018 decembere

Teljesítjük vásárlóink kívánságait és 3-féle adventi naptárat mutatunk be! Nálunk mindenki megtalálhatja, ami neki tetszik ;)

2019

2019 márciusa

A Mixit már HACCP tanúsítvánnyal is büszkélkedhet! Ez a nemzetközi élelmiszer-biztonsági rendszer határozza meg az élelmiszerek hatékony minőségbiztosításának követelményeit. A minőség nálunk alap.

2019 júniusa

Elindult a Mixit HU!

2019 júniusa

A legnépszerűbb mixeket Ökodobozban is kínáljuk azok számára, akiknek már nincs hová tenniük a tubusokat, vagy inkább az újrahasznosított csomagolást részesítik előnyben. Nagy meglepetésünkre, az Ökodoboz azonnal belopta magát mindenki szívébe maga mögé kényszerítve a tubusokat.

2020

2020 májusa

10 éves a Mixit! Rendkívül hálásak vagyunk ezért a 10 évnyi csodálatos és ropogós útért. Veletek együtt alkotjuk a Mixit nagy családját, jóban-rosszban! #mixitfamily

2020 nyara

Egyesek szerint 2020 a Covid éve, szerintünk viszont a sós karamellé. Müzliben, mixitellában, bevonatban, Mixitkában, és egytől-egyig bestseller lett. Ezt az évet szimplán édesebbé kellett varázsolni ;)

2020 decembere

Boldogan zárjuk a 2020-as évet. A csi-rapp-elő Mixit madár mindenkinek jó egészséget, sok nevetést és boldogságot kíván a következő évben! 2021

2021

2021 márciusa

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

2021 áprilisa

Mondd, hogy csíííz és már repül is a Mixit kismadár - csőrében a roppanós finomság! 

2021 májusa

Mixit madárral együtt ünnepeljük a Mixit 11. szülinapját! #mixitfamily

2021 októbere


Az első mumus-tubusunk és benne a Rémisztően jó mix.

2021 novembere

Megérkezett a Nagy Mixit adventi naptár :) 26 ablak és 27 nyalánkság, közel három kiló és fél méter hosszú...

Így írtok rólunk

Így ír a média rólunk

Kérdések (FAQ)

Forgalmazó

 • Mixit s.r.o.
 • Székhely: Praha 4, Braník, U Dubu 53
 • Irányítószám: 147 00 (nem a gyártóüzem)
 • Gyártóüzem: Praha 4, Ohradní 65
 • Irányítószám: 140 00 (nem átvevőhely)
 • Csehországi adóazonosító jel: 24836451
 • EU-n belüli adószám: CZ24836451
 • 178882 C ügyirat, Prágai Városi Bíróság (Městský soud v Praze)

 • Kapcsolat: info@mixit.hu
 • +36 1 550 7665
 • A telefonon elérhetőek vagyunk: hétfőtől - csütörtökig 8:00 - 16:30 valamint pénteken 8:00 - 16:00

 • Bankszámlaszám
 • 10918001-00000107-05340008
 • Unicreditbank Hungary Zrt.
0 Kosár Fel