Kemencés újdonságok: sós diófélék három változatban
Három új Mixitella – gluténmentes, laktózmentes, hozzáadott cukor nélkül
Nem csak a lédús málna íz fog meglepni az első harapásnál. A fehér csokoládéba zárt enyhén savanykás íze és szembeötlő pirosas színe csak a természet műve, ne keress benne sem színezéket, sem tartósítószert. A Callebaut étcsokoládéval egyesülve a hosszantartó íz tökéletes egységét alkotják minden egyes harapásnál.
Összetevők: fehér csokoládé 57 % (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeálószer: szójalectin; természetes vanília aroma), étcsokoládé 38 % (kakaómassza, cukor, csökkentett zsírtartalmú kakaópor, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma), liofilizált málna 4 %, liofilizált eper. A fehér csokoládé kakaó szárazanyag tartalma legalább 33,1 %. Az étcsokoládé kakaó szárazanyag tartalma legalább 70 %.
Nyomokban glutént, csonthéjas magvakat, tojást, tejet, zellert, mustrámagot, földimogyorót, szezámmagot, kén-dioxidot és csillagfürtöt tartalmazhat.
Újdonság az év ízével! :-) Meghívunk a sós karamellából és a pörkölt mogyoróból készült csokoládés menyországba. A finom csokoládé, sós karamell és ropogós mogyoró tökéletes kombinációja megérdemelt jutalom egy mozgalmas nap után, vagy olyan édes ajándék, amellyel minden nap csokoládéünnepé válik. :-)
Összetevők: fehér csokoládé karamellel 83 % (kakaóvaj, cukor, teljes tejpor, tejcukor, tejsavópor, sovány tejpor, karamellizált cukor 2 %, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma, só), pörkölt mogyoró 16 %, étkezési só. A fehér csokoládéban található kakaó szárazanyag tartalma legalább 31,9 %
Nyomokban glutént, más csonthéjas magvakat, tojást, zellert, mustárt, földimogyorót, szezámmagot, kén-dioxidot és csillagfürtöt tartalmazhat.
A fű zöld… ez világos.. de nálunk a csoki is az! A zöld Matcha tea bármilyen finomsággal képes összehaverkodni, így például a selymes Velvet fehér csokival, a pisztáciával és az Excellence Cacao Barry 55%-kal. A kombináció egyenesen kitűnő!
Összetevők: étcsokoládé 63 % (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma), fehér csokoládé 29 % (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma), hántolt pisztáciamag 7 %, zúzott zöldtea (Matcha tea) 1 %. Az étcsokoládé kakaó szárazanyag tartalma legalább 55 %. A fehér csokoládé kakaó szárazanyag tartalma legalább 33,1 %.
Nyomokban glutént, csonthéjas magvakat, tojást, tejet, zellert, mustrámagot, földimogyorót, szezámmagot, kén-dioxidot és csillagfürtöt tartalmazhat.
Sötét, tejes vagy fehér? Próbáld meg mindhármat! A tejcsokoládé és a dió szerelmeseinek az Alunga csokoládét választottuk 42% kakaóval, pekándióval, paramogyoróval, pisztáciával és kesudióval. Fehér csokoládét megszórtunk ropogós áfonya és piros ribizli frissítő keverékével. Az étcsokoládé rajongói számára a Madagaszkár változatot választottuk 90% kakaóval, amely remekül megérti magát a narancs és kókuszdió kombinációjával.
Összetevők: 1x Mini Csokoládé: Étcsokoládé kókusszal és lio naranccsal (50 g), 1x Mini Csokoládé: Fehércsoki piros ribizlivel és fekete áfonyával (50 g), 1x Mini Csokoládé: Tejcsokoládé mogyorófélékkel (50 g)
A tápértékadatokat és az allergéneket a csomagolásban található termékek tartalmazzák.
Kis méret, de maximális csokoládés élvezet! Az ízlelőbimbók örömére 70%-os Madagaszkár étcsokoládét választottunk. Csukd be a szemed, és pálmaolaj nélkül eljuthatsz a csokoládés menyországba. P.S .: Vegánok is élvezhetik.
Összetevők: Madagascar étcsokoládé 90 % (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), kókuszdió 5 %, liofilizált narancs 5 %. Az étcsokoládéban található kakaó szárazanyag tartalma legalább 70 %.
Nyomokban glutént, csonthéjas magvakat, tojást, zellert, mustármagot, földimogyorót, szezámmagot, kén-dioxidot és csillagfürtöt tartalmazhat.
Olvadj el, mint ahogyan a nyelvünkön olvad a fehér csokoládét 33%-os kakaótartalommal. A savanyú ízek szerelmeseinek a csokoládét frissítő áfonyával és piros ribizlivel szórtuk meg. És mindez pálmaolaj nélkül.
Összetevők: fehér csokoládé 90 % (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), liofilizált piros ribizli 6 %, liofilizált fekete áfonya 4 %. A fehér csokoládéban található kakaó szárazanyag tartalma legalább 33,1 %.
Nyomokban glutént, csonthéjas magvakat, tojást, zellert, mustármagot, földimogyorót, szezámmagot, kén-dioxidot és csillagfürtöt tartalmazhat.
A dió- valamint mogyorófélék, és a minőségi csokoládé kombináció szerelmeseinek egyedi íz élményt készítettünk. Élvezd az Alunga csokoládét 42 % kakaóval, pekándióval, para dióval, pisztáciával és kesudióval együtt. Csukd be a szemed, és pálmaolaj nélkül eljuthatsz a csokoládés menyországba.
Összetevők: Alunga tejcsokoládé 70 % (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, teljes tejpor, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), dió- és mogyoró keverék 30 % (paramogyoró, pekándió, pisztácia, kesu). A tejcsokoládéban található kakaó szárazanyag tartalma legalább 42 %.
Nyomokban glutént, csonthéjas magvakat, tojást, zellert, mustármagot, földimogyorót, szezámmagot, kén-dioxidot és csillagfürtöt tartalmazhat.