Kemencés újdonságok: sós diófélék három változatban

Három új Mixitella – gluténmentes, laktózmentes, hozzáadott cukor nélkül

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

Keresésednek megfelelő termékek:

Keresésednek részben megfelel:

Keresésednek nem megfelelő termékek:

Default image

Vegán Mixit Drink - sötét csokoládé

ár: 2190 Ft
(550 Ft /100 g)
tömeg: 400 g

Megvan az első növényi alternatíva a proteines Mixit italokhoz, amely finom krémes állaggal és az étcsokoládé finom ízével fog meglepni. Több mint egy éve kísérletezünk a növényi komponensek arányával, hogy minden következő kortynak örülhessünk. :-) A rizs, a borsó és a szójafehérje kombinációja nyert - három növényi komponens kombinálásával változatosabb aminosav-spektrumot és kiegyensúlyozott ízt kaptunk. A minőségi kakaópor gazdag csokoládé ízt ad az így kapott italnak. Minden ital, amelyet 50 g keverékből készítesz, 21 g minőségi fehérjét és csak 2,6 g cukrot tartalmaz!

A Vegan Mixit italt az eritrit és a nyírfacukor xilit természetes édesítőszerekkel édesítettük. A finom édesítéshez kókuszcukrot is használtunk.

Összetevők: kakaópor, szójafehérje izolátum, eritrit, rizsfehérje, borsófehérje izolátum, kókuszcukor, xilit. A túlzott fogyasztás hashajtó hatésú lehet.

Nyomokban glutént, tejet, csonthéjas magvakat, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.

Több infó Kevesebb infó

0 Kosár Fel