Kemencés újdonságok: sós diófélék három változatban

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

Keresésednek megfelelő termékek:

Keresésednek részben megfelel:

Keresésednek nem megfelelő termékek:

Default image

Mixitella - Mogyoró tejcsokoládéval, tejjel és kakaóval

ár: 2890 Ft
(1200 Ft /100 g)
tömeg: 250 g

Újdonság! Ezúttal a világ leghíresebb mogyorókrém ízvilága ihletett bennünket. Ugyanakkor több maroknyi mogyoróval (egészen 55 % !) és belga csokoládéval javítottuk. Természetesen az összetételében nincs pálmaolaj. Élvezze ki a mogyoró, tejcsokoládé, tej és a kakaó keverékének tiszta ízét.

Összetevők: mogyoróbél 55 %, tejcsokoládé Los Bejucos 25% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, tejpor, vaníliakivonat), sovány tejpor 17 %, kakaópor 3 %. A csokoládéban lévő kakaó szárazanyag tartalma min. 46 %

Nyomokban más csonthéjas magvakat és földimogyorót tartalmazhat.

Több infó Kevesebb infó

Default image

Mixitella - Brownie

ár: 2640 Ft
(1100 Ft /100 g)
tömeg: 250 g

Újdonság! A kakaós Brownie szerelmesei örülhetnek, az új Mixitella gazdag csokoládé aromája megkaparintja szivüket. Merítsen egy kanállal a Mixitella Brownie-ból és élvezze a becsületes adag mogyoró, földimogyoró és a kedvenc Uganda étcsokoládéját ízét.

Összetevők: mogyoróbél 30 %, földimogyoró 30 %, étcsokoládé Uganda 10 % (kakaó, cukor, alacsony zsírtartalmú kakaópor, kakaóvaj, szójalecitin, vanília kivonat), sovány tejpor, kakaópor, kókuszdió cukor, olvasztott vaj. A csokoládéban lévő kakaó szárazanyag tartalma min. 80 %.

Nyomokban más csonthéjas magvakat tartalmazhat.

Több infó Kevesebb infó

Default image

Mixitella - Kesudiókrém Ruby csokoládéval és málnával

ár: 3490 Ft
(1400 Ft /100 g)
tömeg: 250 g

Limitált szerelmi kiadás, ez a Mixitella Ruby csokoládéval rózsaszín kakaóbabból. A szín és az íz harmóniájáért hozzáadtunk málnaport és egy marék prémium kesudiót, amely a finom krém 60% -át teszi ki. Első pillantásra már beleszerettél, de várj, mit tesz veled az első kanál ...

Összetevők: kesudióbél 60 %, rózsaszínű Ruby csokoládé 37 % (cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, savasság szabályozó: citromsav, természetes vanília aroma), liofilizált málnapor 3 %.

Nyomokban más csonthéjas magvakat és földimogyorót tartalmazhat.

Több infó Kevesebb infó

Default image

Mixit Jam - Málna szerecsendióval

ár: 1890 Ft
(860 Ft /100 g)
tömeg: 220 g

Csak 4 összetevő és példátlan 74 % málna, ez az új Mixit Jam - Málna szerecsendióval. Turbózza fel a müzli, smoothie, kása, sajt, pirítós vagy linzer ízét. ;)

Összetevők: Málna 74 %, cukor 25 %, citruspektin, szerecsendió 0,05 %

Több infó Kevesebb infó

Default image

Mixit Jam - Meggy levendulával

ár: 1890 Ft
(860 Ft /100 g)
tömeg: 220 g

Nem estünk le a meggyfáról, de a dzsembe 74 % meggy hullott bele , amelyet illatos levendula követett! Mixit Jam - Meggy levendulával felturbózza a müzli, smoothie, kása, sajt, pirítós vagy linzer ízét. ;)

Összetevők: Meggy 74 %, cukor 25 %, citruspektin, levendula (kivonat)

Több infó Kevesebb infó

0 Kosár Fel