Mesés Valentin-napi mixek. ❤ Új doboz, imádott finomságok.

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!
Default image

-580 Ft

Liofilizált sajtok keveréke

Összetevők Holland Gouda 33,4 % (pasztőrözött tehéntej, étkezési só, starter kultúra, mikrobiális oltóenzim, színezék: karotinok), Cheddar 33,3 % (pasztőrözött tehéntej, étkezési só, starter kultúra, mikrobiális oltóenzim, természetes színezék: annatto, norbixin), Ementáli 33,3 % (pasztőrözött tehéntej, étkezési só, starter kultúra, mikrobiológiai oltóenzim)

Nyomokban glutént, csonthéjas magvakat, földimogyorót, szezámmagot, tojást, zellert, mustárt, rákféléket és szóját tartalmazhat.

Száraz helyen, hőtől védve tárolandó.

Tápértékadatok 100 g:
Energiatartalom 2647.0 kJ / 632 kcal Zsírok 51 g
ebből telített zsírsavak 0.3 g Szénhidrát 0 g
ebből cukrok 0 g Rost 0 g
Fehérje 44 g 2.8 g

Szárított sajtok keveréke

Összetevők Cheddar 50 % (pasztőrözött tehéntej, étkezési só, starter sajtkultúra, oltóenzim), Red Leicester 50 % (pasztőrözött tehéntej, étkezési só, starter sajtkultúra, oltóenzim, természetes színezék: annatto)

Nyomokban glutént, csonthéjas magvakat, földimogyorót, szezámmagot és szóját tartalmazhat.

Száraz helyen, hőtől védve tárolandó.

Tápértékadatok 100 g:
Energiatartalom 2497.0 kJ / 596 kcal Zsírok 51 g
ebből telített zsírsavak 32 g Szénhidrát 0 g
ebből cukrok 0 g Rost 0 g
Fehérje 36 g 2.6 g

Szárított sajt

Összetevők Kecskesajt (pasztőrözött kecsketej, étkezési só, starter sajtkultúra, mikrobiológiai oltóenzim)

Nyomokban glutént, csonthéjas magvakat, földimogyorót, szezámmagot és szóját tartalmazhat.

Száraz helyen, hőtől védve tárolandó.

Tápértékadatok 100 g:
Energiatartalom 2607.0 kJ / 623 kcal Zsírok 54 g
ebből telített zsírsavak 37 g Szénhidrát 0 g
ebből cukrok 0 g Rost 0 g
Fehérje 35 g 2.6 g

Ropogós sajttrió

7240 Ft
7820 Ft
tömeg: 285 g
(2500 Ft/100 g)

A kedvenc hármas most 400 Ft-tal olcsóbban! Próbáld ki ropogós sajtjainkat egy kedvező kiszerelésben. Kóstold meg, a fagyasztva szártított ropogós triót: a Goudát, a Cheddart és az Ementálit. A szárított White Cheddar és Red Leicester kombót, ill. a szintén varázslatos és szárított kecskesajtot is. Semelyik ropogós sajtunk sem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, színezékeket vagy aromákat. 

És tudod, hogy a ropogósságon kívül, még mitől olyan különleges a mi sajtunk az átlagostól? Sokkal tovább kitart, hűtő nélkül! :) A bontatlan sajtot több hónapig is tárolhatod (a lejárati dátumot a csomag alján találod), és felbontás után akár 7 napig lehet ropogtatni, de garantáljuk, hogy a 7. napot nem bírja ki. :)

Külön is megvásárolhatod a sajtokat: Fagyasztva szárított sajtok keveréke, White Cheddar és Red Leicester és Kecskesajt

TIPP: Ne habozz, mártsd meg alaposan Ropogós sajtkockáidat a csábítóan édes és pikáns Chilli Jambe! Vagy két legyet egy csapásra, elérhető egy kedvező szettben a három Ropogós sajttal együtt. 

Összetevők: 1x Ropogós sajtok keveréke: Gouda, Cheddar, Ementáli (135 g), 1x Ropogós kecskesajt (80 g), 1x Ropogós sajtok: White Cheddar & Red Leicester (70 g)

0 Kosár Fel