Valentin a Mixit-től

TERMÉKÁTTEKINTÉS

Ropogós gyümölcsök és mogyorófélék csokoládébundában

ár: 1890 Ft

súly: 180 g

Szereted a csokoládét, a ropogós gyümölcsöket és a mogyorót? Mi belezúgtunk és belekeveredtünk mindhárom jóba. Kóstoljd meg a ropogós csokoládéréteg teljes ízét, amely alatt fagyasztva szárított ribizli, málna, eper, áfonya vagy mogyoró és mandula található. Figyelmeztetünk, ez szerelem első ízlelésre.

feketeribizli tejcsokoládéban (tejcsokoládé 84 % (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: lecitinek; természetes vanília aroma), liofilizált feketeribizli 14 %, polírozó anyag: gumiarábikum; cukor, méz), mogyoró tejcsokoládéban (tejcsokoládé 70 % (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: lecitinek; természetes vanília aroma), pörkölt mogyoróbél 29 %, polírozó vegyület: gumiarábikum; cukor, méz), mandula tejcsokoládéban (tejcsokoládé 79 % (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: lecitinek; természetes vanília aroma), pörkölt mandulabél 20 %, polírozó anyag: gumiarábikum; cukor, méz), fekete áfonya étcsokoládéban eperporral (étcsokoládé 85 % (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin; természetes vanília aroma, tejpor), liofilizált gyümölcsök (fekete áfonya 11%, eperpor 4%), málna étcsokoládéban málnaporral (étcsokoládé 86,7 % (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin; természetes vanília aroma, tejpor), liofilizált gyümölcs (málna 9,6 %, málnapor 3,7 %)), eper étcsokoládéban eperporral (étcsokoládé 86,7 % (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin; természetes vanília aroma, tejpor), liofilizált gyümölcsök (eper 9,6 %, eperpor 3,7 %)). Az étcsokoládéban található kakaó szárazanyag tartalma: min. 49 %, a tejcsokoládéban található kakaó szárazanyag tartalma min. 30 %.

Több infó

A szerelem elixírje

ár: 3240 Ft

súly: 580 g


Limitált szezonális kiadás. Aki szeret, az kever! Összekevertük a hagyományos szerelmi müzlit afrodiziász guaránával, vörös ropogós gyümölcsökkel, egyedi Ruby csokoládéval rózsaszínű kakaóbabból. Ráadásul mindezt csokoládé chips-el és mandulával szórtunk meg, amelyek nem hagyják hidegen a párodat sem :). Édes bónuszként megkóstolhatod a fekete áfonyát étcsokoládéba burkolva, eperporral.

Továbbfejlesztett recept és új szerelmes tubus a Tomski&Polanski művészektől.Ropogós zabpehely 36 %, árpapehely, kukoricapehely fehér csokoládéban 18 % (fehércsokoládé 56 % (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, tejszínpor, emulgeálószer: lecitinek; természetes vanília aroma), kukoricapehely 42 % (kukoricadara, cukor, só, árpamaláta kivonat, színezőanyag: kalcium-karbonát), polírozószer: gumiarábikum; cukor, méz), Ruby csokoládé 9,2 % (cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin; citromsav, természetes vanília aroma); a csokoádéban található kakaó szárazanyagtartalma min. 48,8 %), mandulamag szeletek, feketeáfonya étcsokoládéban eperporral 5 % (étcsokoládé 85 % (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin; természetes vanília aroma, tejpor), liofilizált gyümölcs (feketeáfonya 11 %, eperpor 4 %) az étcsokoládéban található kakaó szárazanyag tartalma legalább 49 %), liofilizált eper, liofilizált málna, őrölt guaranamag 0,3 % (Paullinia cupana)

Több infó

Eper - Ropogós kockák

ár: 1590 Ft

súly: 40 g

Szerelem korlátozott kiadásban Valentin-napra! Üdvözöljük a teli doboz ropogós eperkockákat. Az illatos piros darabok készen állnak arra, hogy joghurtba ugorjanak, vagy azonnal finomítsák a reggelit.

Ajándékdobozba csomagolva és címkével ellátva az ajándékozáshoz.

Liofilizált eper

Több infó

Default image

Elektronikus ajándékutalvány 2990 Ft értékben

ár: 2990 Ft

súly: 0 g

Szeretnél örömet szerezni egy villám ajándékkal? Az elektronikus utalvány nem árammal van töltve, hanem tetszőlegesen keverhető finomságokkal! Küldjük, amint a kártyás vagy átutalásos fizetés megérkezett.

Az utalvány érvényessége korlátlan.

Csupa egyes és nulla

Több infó

Default image

Elektronikus ajándékutalvány 5990 Ft értékben

ár: 5990 Ft

súly: 0 g

Szeretnél örömet szerezni egy villám ajándékkal? Az elektronikus utalvány nem árammal van töltve, hanem tetszőlegesen keverhető finomságokkal! Küldjük, amint a kártyás vagy átutalásos fizetés megérkezett.


Az utalvány érvényessége korlátlan.

Csupa egyes és nulla

Több infó

Málna - Ropogós Gyümölcs

ár: 2490 Ft

súly: 70 g

Te is nagy örömmel szedegeted a málnabokor termését, majd rájössz, hogy nincs egy nagy maroknyi sem? Most akár jól is lakhatsz velük!

Liofilizált málna

Több infó

Eper - Ropogós Gyümölcs

ár: 1840 Ft

súly: 50 g

A fagyasztással aszalt eper tuti siker, ha az édességről le kell mondj, a boltban pedig csak a túlérett és a zöld eprek között válogathatsz.

Liofilizált eper

Több infó

Pörkölt mogyoró

ár: 540 Ft

súly: 50 g

Újdonság!  Próbáld ki a mogyoró pörkölt változatát, és legközelebb, lehet, hogy még többet szórsz a mixedbe!

pörkölt mogyoróbél

Több infó

Étcsokoládés áfonya eperporral

ár: 590 Ft

súly: 50 g

Szedj a mixedbe egy kis csokiba mártott áfonyát! A Mixitnél ráadásul liofilizált eperporral hintve "nőnek". A fagyasztva szárított gyümölcs és a legalább 49%-os kakaótartalmú étcsokoládé kombinációját pilanatokon belül megszeretheted.

Étcsokoládés áfonya eperporral (étcsokoládé 85% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin: természetes vanília aroma, tejpor, liofilizált gyümölcs (áfonya 11%, liofilizált eperpor 4%); az étcsokoládé kakaó szárazanyag tartalma legalább 49%)

Több infó

Étcsokoládés málna málnaporral

ár: 560 Ft

súly: 50 g

A ropogós málna frissítő ízét kitűnően kiegészíti a 49%-os kakaótartalmú étcsokoládé. A fagyasztva szárított málnapor nem csak a szemet gyönyörködteti, de a csokoládé elolvadása előtt az ízlelőbimbóidat is felkészíti a csokiréteg alatt rejtőző liofilizált málnára. :)

Étcsokoládés málna málnaporral (étcsokoládé 86,7% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin; természetes vanília aroma, tejpor), liofilizált gyümölcs (málna 9,6%, málnapor 3,7%); az étcsokoládé kakaó szárazanyag tartalma 49%)

Több infó

Étcsokoládés eper eperporral hintve

ár: 560 Ft

súly: 50 g

Kezdetben volt az eper.. Majd lefagyasztattuk és kicucmákoltuk belőle a nedvességet, hogy jó ropogós legyen. Ezután étcsokoládéval vontuk be. S végül megszórtuk az összetört ropogós eper porával.. és nehezen tudunk neki ellenállni..!!!

Étcsokoládés eper eperporral (étcsokoládé 86,7% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin; természetes vanília aroma, tejpor), liofilizált gyümölcs (eper 9,6%, liofilizált eperpor 3,7%); az étcsokoládé kakaó szárazanyag tartama legalább 49%)

Több infó

Rubint csokoládé

ár: 540 Ft

súly: 50 g

Ahogy a csoko-szakemberek írják: "Az ét, a tej- és a fehércsokoládé után a rubint színű csokoládé az elmúlt 80 év legfigyelemreméltóbb felfedezése." A rózsaszínű finomság rubintszínű kakaóbabból készült, hozzáadott színezék és gyümölcsaroma nélkül. Fedezd fel a finom gyümölcsös ízt, amely könnyen mixed rózsaszínű ékszerévé válhat!

Rubint színű csokoládé (cukor, kakaóvaj, zsírszegény tejpor, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin; citromsav, természetes vanília aroma); a csokoládé kakaó szárazanyag tartalma 48,8%)

Több infó

Sárkánygyümölcs (pitaja) (liofilizált)

ár: 350 Ft

súly: 10 g

Újdonság! Ereszd ki a sárkányt a dobozból! Ne félj tőle, előtte ropogósra fagyasztottuk. A pitaja, avagy magyarosan sárkánygyümölcs az egzotikus színek és ízek tökéletes nagykövete. A kissé édes íze a dinnyét és az egrest idézi. Erősen ajánljuk!

Rögtön egy teli dobozzal kérsz? Tessék, itt van.

liofilizált sárkánygyümölcs

Több infó

Eper (liofilizált)

ár: 330 Ft

súly: 10 g

A liofilizálás az az a módszer, amikor a gyümölcsöt fagyasztva szárítják. Ennek köszönhetően tartja meg például az eper a vitamintartalmát bármiféle további tartósítószer vagy színezék hozzáadása nélkül. A tömegtől ne ijedj meg, 10 g egy rendes marék friss epernek felel meg.

liofilizált eperdarabok

Több infó

Málna (liofilizált)

ár: 380 Ft

súly: 10 g

A fagysokkal szárított málna íze is sokkol – először savanyú, aztán átmegy finoman édeskésbe. Erősen ajánljuk, exkluzív minőségben!

liofilizált málna

Több infó