MASCARPONE LIOFILIZÁLT MÁLNÁVAL
MASCARPONE LIOFILIZÁLT MÁLNÁVAL
Közeleg a Valentin-nap, így egyik bloggerünk, Luca készített nekünk valami finomságot, amelyre mindannyiunk szeme felcsillant. A liofilizált málnás mascarponét kedvesednek, legjobb barátnőidnek is elkészítheted – ha kibírod, hogy ne edd meg előlük..
A málnát akár egyből is bedobhatod a kosárba, a maradékot elmajszolhatod vagy teába is teheted, avagy még egyszer ihletet meríthetsz Lucától és kipróbálhatod a málnás makaront.
Összetevők (5 kis adagra)
250 g mascarpone
4 kávéskanál porcukor
100 ml habtejszín (min. 31%)
20 g liofilizált málna
+ málna díszítéshez
Elkészítés
A málnát porrá őröljük. A tejszínt felverjók, a mascarponét összekeverjük a cukorral és belekeverjük az elkészített tejszínhabba. Ezután már csak réteheket hozunk létre a kiválasztott poharakban. Egész liofilizált málnaszemekkel tálaljuk.
Jó étvágyat!
0 Komment ugrás a cikkre MASCARPONE LIOFILIZÁLT MÁLNÁVAL