Három új Mixitella – gluténmentes, laktózmentes, hozzáadott cukor nélkül

Kiszállítás most csak 395 forintért a Csomagküldővel. TIPP: Májusi Mix

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

SATAY MOGYORÓVAJJAL ÉS MOGYORÓKKAL

A vegán konyha nem csupán a saláta levelekből áll. A főzés egyszerűsége, az összetevők gazdagsága és az új technikák folyamatos keresése egyre több embert inspirál szerte a világon.

Készítettünk egy vegán menüt (ebben az esetben remek tipp reggelire vagy vacsorára), tele energiával és tápanyagokkal. Ez az érzéki lakoma egész nap erővel és pozitív hangulattal tölt el.

Egyetlen nap sem telik el étel nélkül, szerencsére tudatosan el tudjuk dönteni, mi kerül a tányérunkra. Merítsen ihletet ma, és töltse ezt a napot növényi étrendünkkel.



Lenyűgöző satay mogyoróvajjal, sült szezámos mogyoróval.

Hozzávalók:

1 közepes méretű hagyma

2 gerezd fokhagyma

10 g nyers gyömbér

400 g felvágott paradicsom vagy paradicsomszósz

3 közepes nagyságú répa

1 magyobb édesburgonya

250 g Mixitella kesudióval és földimogyoróval

400 ml kókusztej

Diófélék keveréke sóval és szezámmaggal

150 ml víz

2 kanál olaj


Fűszerek:

1 tk koriander

1 kanál chili

1 tk római kömény

1 tk curry 

1 kanál kurkuma

4 kanál barna cukor

5 kanál szójaszósz

3 kanál friss citrom- vagy limelé


Elkészítése:

1. Egy nagyobb edényben, közepes lángon olajon megpirítjuk a hagymát.

2. Amikor a hagyma majdnem megsült (aranybarna), adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymagerezdet és a gyömbért, amelyet kb. 1 - 2 percig

3. Ezután adjuk hozzá az előre felkockázott sárgarépát és az édesburgonyát. Az egészet további 5 percig sütjük, és időről időre óvatosan összekeverjük.

4. Ezután hozzáadjuk a paradicsomszószt, a Mixitellát és a kókusztejet, mindent alaposan összekeverünk, felöntjük vízzel, és együtt főzzük kb. 30 percig.

5. Addig hozzáadjuk a fűszereket, próbálva kiegyensúlyozott ízt elérni.

6. Tálaljuk rizzsel és friss korianderrel. A satayt szezámos diófélék keverékével díszítjük, amely tökéletesen keveredik az étel ízével és ellátja a szükséges fehérjékkel.

Vissza az összes cikkhez

0 Komment ugrás a cikkre SATAY MOGYORÓVAJJAL ÉS MOGYORÓKKAL


Komment

0 Kosár Fel