Nagy adventi naptár ELŐVÉTEL: 1500 Ft kedvezmény és ingyenes kiszállítás! A naptárak száma korlátozott, ne habozz sokáig! :)

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

Keresésednek megfelelő termékek:

Keresésednek részben megfelel:

Keresésednek nem megfelelő termékek:

Default image

-720 Ft

Mixitea Négyes

ár: 7350 Ft
eredetileg: 8070 Ft
(2300 Ft /100 g)
tömeg: 315 g

Mi a MixiTea? A neve egyet jelent az aromaterápiával, egy meghitt teadélutánnal a barátainkkal, a lélek simogatásával egyben a melegséggel a pocakunkban. Íme négy tubus MixiTea, egy ellenállhatatlan szettben. Egy szett, amelynek illata minden szobát betölt és felmelegíti a testet. Megtalálod benne a Showman málnás fehér teát, a Rooibos & Áfonyát, a Mindenmentes Almát és a különleges Pöpec Barackot. Minden teánkat gondosan kevertük tealevelekből, gyógynövényekből vagy gyümölcsökből, és minden esetben mesterséges összetevők és édesítőszerek nélkül.

Összetevők: 1x Mixitea - Showman fehér tea málnával (40 g), 1x Mixitea - Rooibos & Áfonya (100 g), 1x Mixitea - Mindenmentes Alma (110 g), 1x Mixitea - Pöpec Barack zöld tea (65 g)

Több infó Kevesebb infó

Default image

-1500 Ft

Nagy Mixit adventi naptár

ár: 16290 Ft
eredetileg: 17790 Ft
(1200 Ft /100 g)
tömeg: 1383 g

A NAGY MIXIT ADVENTI NAPTÁR ELŐVÉTELE KEZDETÉT VESZI! 1500 Ft kedvezmény az árusítás kezdetéig. Az első naptárakat október második felében indítjuk útnak.
Figyelem, az elővételes rendeléseknél csak adventi naptárral töltsd fel a kosarad, a megrendelésben szereplő további termékeket kizárólag a naptárral együtt szállítjuk ki.


A félméteres Mixit adventi naptár minden tekintetben megújult. Többféle finomság, több ablak és még több szórakozás vár Rád! Az adventi naptár ajtajának kinyitása után összesen 26 ablakra találsz. Mikulásra és szentestére 2-2 ablaknyi meglepetést készítettünk elő. Ezenkívül, a naptár dobozából egy Mixit betlehemet is összeállíthatsz – amihez semmi másra nincs szükséged, csupán ollóra és egy kis ügyességre. :-)

A naptárban csakis a legjobbjaink legjobbjait fedezheted fel - az ablakok mögött müzlik, mixitkák, mogyorók, kásák, granolák, perecek, csokis mandulák, ajándékok és csudajó újdonságok is rejtőznek - debütálnak prémium Mixitelláink, melyek a piemonti mogyorónak köszönhetően még lágyabbá és krémesebbé váltak...


Alig várjuk, hogy remekművünk személyesen is bemutatkozhasson. :-)

Összetevők: 1x Zsebbevaló Rizsbebogyók (50 g), 1x Zsebbevaló áfonyás gesztenyekása (60 g), 1x Zsebbevaló Csok-Izgatás (60 g), 1x Csokoládés szén (70 g), 1x Zsebbevaló Bikini mix (50 g), 1x Zsebbevaló Granola a kemencéből - Csokoládé és mogyoró (70 g), 1x Zsebbevaló Granola a kemencéből - Málna és mandula (70 g), 1x Zsebbevaló Epres Mix (60 g), 1x Zsebbevaló Kókuszos kása fehér csokoládéval (50 g), 1x Zsebbevaló kókuszos Mixit tojások (60 g), 1x Ropogós Banán & Eper (23 g), 1x Ropogós Erdei Mix (20 g), 1x MiniMixitella - Földimogyoró sós karamellel (25 g), 1x MiniMixitella Premium - Piemonti mogyoró fondanttal (27 g), 1x Minimixitella Premium - Piemonti mogyoró karamellel (27 g), 1x Zsebbevaló Perecek - Tejcsokoládé (70 g), 1x Zsebbevaló Perecek - Sós karamell (70 g), 1x Mixitka - Karácsonyi (45 g), 1x GLUTÉNMENTES Mixitka – Alma + Fahéj (44 g), 1x GLUTÉNMENTES Mixitka – Mogyoróözön (46 g), 1x GLUTÉNMENTES Mixitka – Szilva + Csokoládé (46 g), 1x Diómix Mixitka - Mandula + Kesudió (40 g), 1x GLUTÉNMENTES Sült Mixitka - Kesudió + Citrom (60 g), 1x Zsebbevaló Sült Mixit - Sós karamell (60 g), 1x Zsebbevaló Mindenjó mogyoró (60 g), 1x Zsebbevaló Karácsonyi mix (60 g), 1x Zsebbevaló Sós diófélék - Karácsonyi kiadás (60 g)

Több infó Kevesebb infó

Default image

-300 Ft

Mixit ajándék szett

ár: 9550 Ft
eredetileg: 9850 Ft
(1700 Ft /100 g)
tömeg: 565 g

Ajándék ötlet! Tökéletes ajándékot keresel, vagy csak örömet akarsz szerezni? A Mixit ajándék szettje tartalmazza a Születésnapi mix müzli keveréket, amely történelmünk legnépszerűbb összetevőiből áll - nem hiányzik se csoki, se gyümölcs, de mogyorófélék keveréke sem.Továbbá, a legkeresettebb fagyasztva szárított gyümölcsök keveréke és a karlsbadi porcelánból készített, Mixit madárral díszített praktikus tálka kanállal szintén rád várnak. Ezen kívül a szett tartalmaz egy cseresznyés Mixitka szeletet is.

Összetevők: 1x Szülinapi Mix (450 g), 1x Szülinapi Ropogós Gyümölcs (70 g), 1x GLUTÉNMENTES Mixitka - Cseresznye + Mandula (45 g), 1x Kismadaras tálka ajándékdobozban (tubus nélkül), 1x Mixit ezüst kanál

Több infó Kevesebb infó

Default image

Mixit Shaker

ár: 890 Ft
(Infinity Ft /100 g)
tömeg: 0 g

A 300 ml-es, Mixit-madaras shakerben tuti, hogy pontosan keverheted össze Mixit Drinkjeidet, ráadásul mosogatógépben mosható, melegítheted a mikróban és elvan a fagyóban is. A mérgező BPA hozzáadása nélkül készült. Önmagában nem árusítható, csak egy Mixit Drinkhez vagy valami más finomsághoz.

Összetevők: Mixit shaker

Több infó Kevesebb infó

Default image

Mixit kanál

ár: 620 Ft
(Infinity Ft /100 g)
tömeg: 0 g

Egy kanalat anyának, egyet apának és egyet a müzlinek! Most a finomságaidhoz hozzácsaphatsz egy Mixit logóval ellátott kanalat is, amely könnyen étkészleted ékszerévé válhat!

Összetevők: Mixit logóval ellátott kanál

Több infó Kevesebb infó

Default image

Füles táska

ár: 990 Ft
(Infinity Ft /100 g)
tömeg: 0 g

Jól meghúzkodtuk a fülét, méghozzá annyira, hogy a válladra is veheted :) Pamutből szőtt táskánkba rengeteg féle dolgot tehetsz, így esélyes, hogy gyorsan megszereted. Önmagában nem eladó, csak egy doboz müzlihez/kásához vagy más finomsághoz.  


Méretek: 36 x 40 cmÖsszetevők: Füles táska

Több infó Kevesebb infó

Default image

Kismadaras tálka ajándékdobozban

ár: 4090 Ft
(Infinity Ft /100 g)
tömeg: 0 g

Új, Mixit madaras kiadás! Az eredeti karlsbadi porcelánból készült tálkához elég kiválasztanod egy doboznyi müzlit vagy kását. A készlet egy kismadaras kanalat is tartalmaz.

A tálka önmagában nem árusítható – válassz az ajándékcsomagba egy doboznyi finomságot!

Összetevők: Igazi karlsbadi porcelánból készült, féltojáshéj alakú, kismadaras mintás tálka, hozzá egy igazi kismadaras fém kanál (az NDK-s műanyag felejtős), mindez egy tetszetős ajándékdobozban!

Több infó Kevesebb infó

Default image

-520 Ft

Vissza a formába

ár: 9490 Ft
eredetileg: 10010 Ft
(870 Ft /100 g)
tömeg: 1095 g

Spórolj 520 Ft-ot, és szerezz két nagyszerű edzőt - Adam Ondra világhegymászót és Vašek Mráz sportversenyzőt! :-) Vašek müzlikeveréke tele van fagyasztva szárított málna, ribizli, gránátalma és aszalt papaya energiájával. Tejsavó és növényi fehérje szundít a dobozban hozzáadott cukor és glutén nélkül. Adam Ondra zabkásája bestseller, a proteines csokoládé, a dió és a gyümölcs kombinációja, amely biztosan nem csak a hegymászók számára jelent örömet. Egy adag müzlit vagy zabkását felturbózhatsz mandulás Mixitellával cukor nélkül, és végül mindezt megszórhatod fagyasztva szárított eperrel. :-) Sok sikert a sportban és jó formát!

TIPP: A finomságokat külön-külön is megvásárolhatod. Adam Ondra fitness kása, Gyümölcsös fitness müzlimix, Ropogós eper és Mogyorós Mixitella - cukormentes

Összetevők: 1x Proteines müzli - gyümölcsmix (395 g), 1x Fitneszkása csokoládéval á la Adam Ondra (400 g), 1x Eper - Ropogós Gyümölcs (50 g), 1x Mixitlla - Mandula és földimogyoró (250 g)

Több infó Kevesebb infó

Default image

Tavaszi tálka ajándékdobozban

ár: 4090 Ft
(Infinity Ft /100 g)
tömeg: 0 g

Limitált tavaszi kiadás tyúkokkal! Az eredeti karlsbadi porcelánból készült tálkához elég kiválasztanod egy doboznyi müzlit vagy kását. A készlet egy kismadaras kanalat is tartalmaz.

A tálka önmagában nem árusítható – válassz az ajándékcsomagba egy doboznyi finomságot!

Összetevők: Igazi karlsbadi porcelánból készült, féltojáshéj alakú, tavaszi mintás tálka, hozzá egy igazi kismadaras fém kanál (az NDK-s műanyag felejtős), mindez egy tetszetős ajándékdobozban!

Több infó Kevesebb infó

Default image

Arany Mixit kanál

ár: 1620 Ft
(Infinity Ft /100 g)
tömeg: 0 g

Mixit 11. születésnapjának alkalmából speciális kiadás. Hogyan készítsünk evőeszközkészletbő ékszereset és királyi élményt minden reggeliből? Díszítse ki otthonát ezzel az arany Mixit kanállal! Aranyszívű, kecses formájú, és gyönyörű Mixit dombornyomással is díszítették. A tökéletesen arany színt egy fejlett PVD (Physical vapor deposition) felületkezeléssel értük el, amely nagyobb keménységet és tartósságot adott az anyagnak.

Ui.: Rozsdamentes acél kanalaink úgyanúgy jól passzol a mosogatógépbe, mint a müzlibe! :-) 

Összetevők: Mixit logóval ellátott kanál

Több infó Kevesebb infó

Default image

-870 Ft

Esküvői Mixit

ár: 19880 Ft
eredetileg: 20750 Ft
(1900 Ft /100 g)
tömeg: 1040 g

Különleges esküvői kiadás arany Mixit kanállal! Ajándékozz az ifjú párnak egy eredeti és egészséges ajándékot. A kivételes alkalomra egy dupla ajándék csomaggal készültünk, amelybe kötelezően minden jót becsomagoltunk. Egy müzlikeverék, amelybe a Mixit legnépszerűbb hozzávalóival készült, a legfinomabb ropogós gyümölcs mix és egy gyönyörű porcelán tálka fenséges arany kanállal. A csomag emellett még 2 méter fehér szalagot is tartalmaz.

A müzli tubus címkéjén az "Esküvői mix" felirat szerepel, a Ropogós gyümölcs kis tubusának címkéjén pedig az "Esküvői ropogós gyümölcs" felirat található. Ha össze akarja állítani saját ajándékkészletét, és megnevezi a keverékét, válasszon egy tálat, majd mixeljen és nevezzen meg egy nagy tubus müzlit és egy kisebb tubust ropogós gyümölcsökkel.

Összetevők: 2x Kismadaras tálka ajándékdobozban (tubus nélkül), 2x Mixit kismadaras arany kanál, 2x Esküvői Mix (450 g), 2x Esküvői Ropogós Gyümölcs (70 g)

Több infó Kevesebb infó

Default image

-690 Ft

Ajándék kóstolócsomag férfiaknak

ár: 13530 Ft
eredetileg: 14220 Ft
(2000 Ft /100 g)
tömeg: 680 g

Június 20-án Apák napja. Köszi apa! Ez az ajándékcsomag férfiasan mondja el. :-) Június 20-án Apák napja! Köszi apu! Ez az ajándékkészlet férfiasan mondja el. :-) A jól megrakott doboz igazi kavalkádja azoknak a Mixit finomságoknak, amelyeket éppen kivettünk a kemencéből vagy a füstölőből. természetesen, ilyen király apának csakis arany kanál és a hozzávaló karlsbadi porcelán tálka dukál. Nemcsak apukák élvezhetik a chilis és mézes sült dió jellegzetes ízeit, a szarvasgombást vagy a medvehagymást. Negyedik ropogós tubus egy füstölt kókuszszeletekkel teli doboz a saját füstöldénkből. Az ajándékcsomagban szintén felfedezhet két zsebbevaló kemencés granola tasakot - egy sós karamell és egy Piña colada ízben.

TIPP: A termékeket külön is megvásárolhatja. Kemencés nyalánkságok mézes és csilipaprikás ízesítísben, medvehagymás diófélék. Füstölt kókuszszeletek vagy szarvasgomba ízesítésű diófélék.

Összetevők: 1x Kismadaras tálka arany kanállal ajándékdobozban (külön csomagolás nélkül), 1x Sós diófélék - Medvehagyma (150 g), 1x Kemencés nyalánkség - méz és csilipaprika (140 g), 1x Sós diófélék - Szarvasgomba és színesbors (160 g), 1x Kókusz a füstölőből (100 g), 1x Zsebbevaló Granola - Piña Colada (60 g), 1x Zsebbevaló Granola - Sós karamell (70 g)

Több infó Kevesebb infó

Default image

-1610 Ft

Adam Ondra Mixit szettje

ár: 8490 Ft
eredetileg: 10100 Ft
(770 Ft /100 g)
tömeg: 1100 g

Büszkék vagyunk arra, hogy a cseh pókember és a világ egyik legjobb hegymászója, Adam Ondra, 2018 óta számos finomságot alkot együtt a Mixittel! Próbáld ki, Adam 3 termékét egy kedvező összeállításban - a zöldséges ínyencséget hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes és kiadós fehérje adaggal ellátva. Mindez tejfehérje és laktóz használata nélkül. Csak kiváló összetevőkkel mixeltünk. Továbbá megkóstolhatod a bestseller csokoládés zabkását pekándióval és a fehérjével teli csokoládés müzlit. Adam kívánságára minden gluténmentes. :-) 

• TIPP: Külön-külön is megvásárolhatóak a termékek - Zöldséges kása, Csokoládés kása pekándiókkal és Proteines müzli csokoládéval. 

• TIPP: A szerző, Adam Ondra, további ínycsiklandó sikertermékeit megtekintheted ezen az oldalon 

Összetevők: 1x Protein müzli csokoládéval à la Adam Ondra (450 g), 1x Fitneszkása csokoládéval à la Adam Ondra (400 g), 1x Zöldséges kása à la Adam Ondra (250 g), 1x Arany Mixit kanál

Több infó Kevesebb infó

0 Kosár Fel