Három új Mixitella – gluténmentes, laktózmentes, hozzáadott cukor nélkül

Kiszállítás most csak 395 forintért a Csomagküldővel. TIPP: Májusi Mix

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

VEGÁN OMLETT FÜSTÖLT KÓKUSSZAL

A vegán konyha nem csupán a saláta levelekből áll. A főzés egyszerűsége, az összetevők gazdagsága és az új technikák folyamatos keresése egyre több embert inspirál szerte a világon.

Készítettünk egy vegán menüt (ebben az esetben remek tipp reggelire vagy vacsorára), tele energiával és tápanyagokkal. Ez az érzéki lakoma egész nap erővel és pozitív hangulattal tölt el.

Egyetlen nap sem telik el étel nélkül, szerencsére tudatosan el tudjuk dönteni, mi kerül a tányérunkra. Merítsen ihletet ma, és töltse ezt a napot növényi étrendünkkel.



Hozzávalók:

50 g - Gabonabomba

50 g - Kukoricapehely

60 g - Csicseriborsó liszt (nem instant)

20 g - Füstölt kókusz 

150 ml - Meleg víz

- 1/2 közepes méretű hagyma

- 1 ek olaj

- Csipet fekete só (helyettesíthető himalájai sóval is)

- Csipet bors

- Csipet kurkuma


Elkészítése:

1. Az omlett keveréket úgy készítheti el, hogy a csicseriborsólisztet meleg vízzel, fekete sóval, fűszerekkel és kurkumával alaposan összekeveri. A keveréknek egyenletes konzisztenciájúnak kell lennie.

2. Adja hozzá a "Gabonabombát" és a kukoricapehelyt, majd alaposan keverje össze. 

3. Tapadásmentes serpenyőben olajon megpirítjuk a hagymát.

4. Amikor a hagyma megsült, egyenletesen terítse el az elkészített omlett keveréket a serpenyőn, fedje le fedővel, és hagyja közepes lángon kb. 2-5 percig.

5. Amikor a sült omlett széle aranyszínű, itt az ideje, hogy megfordítsa.

6. Hagyja az omlettet további 2-5 percig közepes lángon.

7. Elkészítése után szórja meg az omlettet Füstölt kókuszszeletekkel és körítse friss zöldségekkel.

Vissza az összes cikkhez

0 Komment ugrás a cikkre VEGÁN OMLETT FÜSTÖLT KÓKUSSZAL


Komment

0 Kosár Fel