Imádod a sajtokat? Mi is! Csak nálunk, sehol máshol – Ropogós sajtok keveréke

Május 2. – Anyák napja. A legfinomabb ajándékokat itt találod: Anyák napi kollekció

Rosszul megy a mixelés? Valami nincs rendben? Próbálkozzon a Mixit beolvasásával az Edge böngészőben, mi ezt addig megjavítjuk. Elnézést!

VEGÁN SZILVÁS KÁSA

Néha még itt-ott felüti fejét a hideg, és ki ne akarna olyankor kellemesen felmelegedni egy tál gőzölgő kásával? Pont ezért készítettünk el egy kiváló szilvás hajdinakása receptet a számodra. Garantáltan felmelegíti és javítja a reggelét!

  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzés: 15 perc
  • Adag: 2

Hozzávalók az illatos szilvákhoz

Hozzávalók a kásához

  • 350 ml mandulatej vagy egyéb vegán tej
  • 150 ml víz
  • 100 g hajdina
  • ¼ ek tengeri só
  • díszítés ízlés szerint - kókuszpehely, pekándió

Elkészítés

  • A labásban lévő dzsúszt hevítse fel. Adja hozzá a vaníliát, a fahéjat, az ánizst és a csipet sót. 
  • Rotyogtassa  5 – 10 percet
  • Röviden melegítse fel a szilvát a lében, majd vegye le a tűzhelyről. Ha a szilva savanyúbb, tehet hozzá juharszirupot.
  • A szilvalé elkészítése közben forraljuk fel a tejet és a vizet, keverjük bele a hajdinát, a sót és bugyogtassuk kb. 15 percig. Keverje rendszeresen. Ha szükséges, adjon hozzá több tejet.
  • Amikor elkészült, szórjon a tetejére még egy kis szilvát, diót vagy kókuszt
  • Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Vissza az összes cikkhez

0 Komment ugrás a cikkre VEGÁN SZILVÁS KÁSA


Komment

0 Kosár Fel