KÓKUSZOS-KAKAÓS SZIMFÓNIA
KÓKUSZOS-KAKAÓS SZIMFÓNIA
Ha süteményeid díszítéséről van szó, a Mixit Ropogós Gyümölcse az egyik legjobb megoldás! Mindig kéznél van, nem romlik meg és azonnali sikere van. Ezúton köszönjük a Paleoworld-nek ezt az ínycsiklandozó ihletet.
Alsó réteg:
100 g mandulaliszt
55 g kókuszolaj
20 g kakaó
2 kanál kókuszszirup
Felső réteg:
120 g kókuszkrém
60 g jó minőségű csokoládé
70 g (- 90g) eperlekvár
- Az alsó réteg összes hozzávalóját elkeverjük egy tálban
- A létrejött masszát egy sütőpapírral bélelt formába tesszük és ujjainkkal egyenletesen elegyengetjük (a széleket hagyjuk kb. 1 cm magasabbra).
- Felső réteg: egy kisebb lábasban melegítsük meg a kókuszkrémet, adjuk hozzá az összetört csokoládét, az eprlekvárt és keverjük addig, amíg a csokoládé el nem olvad.
- A kész krémet ráöntjük a masszára és ropogós gyümölcsökkel díszítjük.
Hűtőben tároljuk. Jó étvágyat hozzá!
0 Komment ugrás a cikkre KÓKUSZOS-KAKAÓS SZIMFÓNIA